Brantsma Assurantiën

Brantsma Assurantiën

Brantsma Assurantiën is een regionaal advieskantoor. Wij voorzien graag van een Onafhankelijk Hypotheekadvies in Leeuwarden en omgeving. Daarnaast regelen wij voor u al uw verzekeringen, zodat u altijd goed verzekerd bent. Brantsma Assurantien kenmerkt zich door een persoonlijke service en aandacht. Wij staan graag klaar voor onze klanten, daarom zijn wij ook ’s avonds gewoon bereikbaar.

 

Voor een Hypotheekadvies vergelijken wij voor u ruim 45 verschillende hypotheken. Wij kunnen u daarom altijd een scherp aanbod doen. Voor een goede verzekering vergelijken wij voor u de premies van ruim 25 verschillende verzekeraars. Wij garanderen u ook dat u bij ons altijd de laagste premie betaalt voor een verzekering.

Tarieven van onze dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat u vertrouwen hebt in ons.  Als u dat gevoel niet hebt aan het begin van het traject, hoef je ons niets te betalen. De kosten van het eerste gesprek nemen wij daarom voor onze rekening. Gaat u verder met ons, dan zult te maken krijgen met advieskosten. Onze advieskosten behoren tot de laagste in Friesland. De advieskosten voor een hypotheek zijn in de meeste gevallen voor u aftrekbaar van de belasting bij aankoop van een eigen woning.

Chat openen
Hallo, waar kunnen wij u mee van dienst zijn?