Brantsma Assurantiën

Hypotheekadviseur Leeuwarden

U wilt graag een andere woning komen of wellicht uw hypotheek verhogen om uw woning te verduurzamen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.  Wij kunnen u een ruime keuze aan geldvertrekkers aanbieden. Daarom kunnen wij u altijd een scherp hypotheekaanbod doen.  Wilt u weten wat uw maandlasten worden? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en dan laten wij u graag zien bij welke geldverstrekker uw het beste hypotheek kan aanbieden. Wij geven u als hypotheekadviseur in Leeuwarden en omgeving een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies.  Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van uw hypotheek. Wij geven het hypotheekadvies altijd aan huis, zodat u de deur niet hoeft.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur

De meeste mensen kiezen meestal voor een annuïteiten hypotheek vanwege de lagere maandlasten. Toch is het goed om u vooraf goed te laten adviseren wat voor u de beste oplossing is. Wij, als hypotheekadviseur in Leeuwarden, voorzien u graag van een vrijblijvend advies aan huis en bereken graag wat uw maximale hypotheek is of wat u nog extra kunt lenen. Het voordeel van een onafhankelijke hypotheekadviseur is dat hij voor de rentetarieven van heel veel banken voor u vergelijkt en daarnaast ook kijkt naar de hypotheekvoorwaarden van de geldverstrekkers. Een onafhankelijke hypotheekadviseur zal u dan adviseren bij welke geldverstrekker u het beste de hypotheek kunt afsluiten.

U krijgt niet alleen bij ons een uiterst scherp renteaanbod, maar u betaalt bij ons ook nog eens een lage advieskosten. Onze  advieskosten zijn een stuk lager dan de advieskosten van de landelijke advieskantoren. 

Maak een afspraak

Wilt u meer weten wat uw maximale kunt lenen of advies over het afsluiten of oversluiten van uw Hypotheek? Klik hier om een afspraak te maken met de Hypotheekadviseur in Leeuwarden en omgeving voor een vrijblijvend hypotheekadvies aan huis in Friesland. Wat laten u graag zien wat voor u financieel verstandig én mogelijk is

Chat openen
Hallo, waar kunnen wij u mee van dienst zijn?